CUM PLĂTESC?

Modalitățile de plată acceptate pe website-ul WWW.LABOTTEGAITALIA.RO sunt următoarele:

1. Plata prin numerar

La livrarea comenzii prin posta/curier rapid poți achita contravaloarea prin ramburs.

2. Transfer bancar

Poți efectua un transfer bancar în baza facturii proforme în format electronic pe care o veți primi pe adresa de e-mail.

3. MODALITĂȚI DE LIVRARE

Livrarea produselor comandate online se face prin firma de curierat rapid.

Comenzile plasate până în ora 13:00 se vor livra în maxim 24 de ore de la primirea comenzii. Comenzile plasate după ora 13:00 se vor livra în 48 de ore de la primirea comenzii. Timpul de livrare poate fi influențat de către disponibilitatea produselor în stoc.

Taxa de livrare este de 18 lei pentru comenzi de pana la 299 lei.

Livrarea este gratuita pentru orice comanda incepand cu suma de 300 lei.

4. POLITICA DE RETUR
Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare.

5. Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv printr-un e-mail la adresa: contact@foryoushop.ro, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 30 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul trebuie returnat in termen de 14 zile calendaristice de la data comunicarii deciziei de renuntare la cumparare, in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit). Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi de client inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, conform legii, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data la care este comunicata decizia de renuntare la cumparare in modalitatile anterior prezentate. Cu toate acestea, daca termenul se implineste fara a exista dovada returnarii produselor de catre client in termen de 14 zile calendaristice de la comunicarea deciziei de renuntare la comanda, se va putea solicita dovada ca produsul/produsele au fost trimise catre noi. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau resigilate, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia.

6. Categorii produse comercializate

  • PRODUSE DE CURATENIE
  • INGRIJIRE PERSONALA
  • PRODUSE ALIMENTARE

7. Date firma

Nume: EDOMATTE FRAT S.R.L
Cod unic de inregistrare: 40640971
Nr. Reg. Comertului: J27/277/2019
Banca: BANCA TRANSILVANIA
IBAN: RO78BTRLRONCRT0487819401
Telefon: 0749 806 612
Email: contact@depozituldeapa.ro
Platitor TVA: NU